facebook-logo-small[1]

Tervetuloa Suvisaariston Navigaatioseuran, SuNSin, nettisivuille!

Näillä sivuilla voit tutustua toimintamme periaatteisiin ja tapahtumiin. Mikäli sinua kiinnostaa jäsenyys, katso lisätietoa sivuston Jäseneksi-osiosta.

Sivustomme jäsen alueelle pääsee henkilökohtaisilla tunnuksilla, jotka annetaan liittymisen yhteydessä.

Suvisaariston NavigaatioSeura ry tekee yhteistyötä Espoon Kippareiden (Espoon Kipparit ry) kanssa.

Ajankohtaista:

 • Keskiviikko 29.1 WB-SAILS PURJEOMPELIMO EKSKURSIO.
 • Venemessut: Espoon Kipparit ja Suvisaariston Navigaatioseura järjestävät jäsenilleen ja heidän perheenjäsenilleen mahdollisuuden tutustua Vene-messuihin etuhintaan 10€ / hlö (normaalihinta ovelta 19€). Kokoonnumme la 8.2. klo 11:00 Messukeskuksen pohjoisen sisäänkäynnin (se parkkitalojen puoleinen) aulaan jossa liput jaetaan. Tutustuminen messuihin omaan tahtiin. Sitova ilmoittautuminen Espoon Kippareiden sivuston kautta. ilmoittautujan on oltava Espoon Kipparien tai Suvisaariston Navigaatioseuran jäsen. Ilmoittautuja voi hankkia lippuja etuhintaan (10€/hlö) myös kaikille mukaan tuleville perheenjäsenilleen.Lähetämme laskun lipuista sähköpostilla ennen messuja. Vain etukäteen maksetut liput ovat lunastettavissa ekskursion tapaamisessa. Tilaus on sitova, lunastamattomien lippujen hinta peritään tilaajalta.
  Ilmoittautumiset 5.2. mennessä >>täältä<<

 • Lauantai 21.03.2020 klo 10. Sääneuvoksen Sääkoulutus. Tilaisuuteen pitää ilmoittautua.

  Kirjaudu sisään ilmoittautuaksesi

 • Veneiden yhteislasku Su 03.05.2020 klo 08:00 alkaen.
 • Mastotalkoot ke 06.05.2020 klo 16:00 alkaen.

  • Kirjaudu sisään lukeaksesi lisää mm. jäsentiedote ja venepaikkakartat sekä siten löydät myös kaikki aktiiviset ilmoittautumis linkit!

Comments are closed.