Poiju

Seuramaja Poiju toimii jäsenten yhteisenä tilana. Veneilykautena se tarjoaa jäsenille hyvän tukikohdan satamassa kunnostustöiden taukopaikkana ja huoltopisteenä veneretkien välissä. Veneilykauden ulkopuolella Poijussa järjestetään seuratoimintaan liittyen koulutusta, erilaisia yhteisiä kokoontumisia – juhliakin. Poiju on jäsenten yhteistä omaisuutta ja sen kunnosta tulisi pitää huolta!

Avaimet Poijuun saa kun liittyy jäseneksi.

Poijun vuokraus

Jäsenet saavat vuokrata Poijua omiin ja perheenjäsenten tilaisuuksiin. On kuitenkin muistettava, että Poiju on aina kaikkien jäsenten käytössä, myös tilaisuuksien ajan. Jos Poijussa on yksityistilaisuus, tulisi muiden kävijöiden huomioida se ja käyttäytyä tilanteeseen sopivalla tavalla.

Vuokraaja on vastuussa Poijun kunnosta tilaisuuden ajan ja sen jälkeen. Tilaisuuden jälkeen tulisi tarkistaa, että paikka jää siistiin kuntoon, ovet ovat lukittu ja sähkölaitteet sammutettu. Vuokraaja tarkastaa myös, että kaikkia tarvikkeita (wc-paperi, kahvi, tee, siivousvälineet, tiskiaineet, yms.) on saatavilla seuraavillekin käyttäjille. Apuna vuokraajalle toimii liitteenä oleva muistilista.

Mikäli huomaat korjattavaa tiloissa tai puutteita tarvikkeissa voit sopia niiden hoitamisesta hallitusten jäsenten tai Poijun isännän kanssa.

Poijun maksut

Avainpantti (vain jäsenille) 25 €
Vuokra / ilta 50 €
Vuokra / vuorokausi 100 €
Sauna jäsenille / kerta 3 € / hlö

Comments are closed.